The Force is strong with you, young Van Eeckhout…

The Force is strong with you, young Van Eeckhout…

juni 24, 2021 0 Door papalavert

… but you are not a Jedi yet.

“May the Fourth be with you” moet onze jongste telg gedacht hebben, dus besloot ze op Star Wars Day maar ineens voor de Han Solo treatment te gaan en RSV binnen te smokkelen (hehe, smokkelen, hebt ge ‘m?) in haar kleine lijfje. Na het “The Force is strong with this one”-rompertje wou ze mij voor zijn. Grote zus had haar ongetwijfeld ingelicht dat het immers slechts een kwestie van tijd was voordat Daddy kwam aanzetten met de obligate Yodamuts. En grote zus sprak uit ervaring:

 

Maar Rosalijn turned to the Dark Side… Wat onschuldig begon met een lichtjes Sith-achtig aerosolmondmasker (hoezo, bewerkt?)…

… mondde uit in de Darth Vader Immersive Experience, inclusief ziekenhuisopname, überaerosol en… maagsonde. 🙁 Het werd bijgevolg een Moederdag zonder moeder voor onze oudste, want die mocht niet op bezoek in het ziekenhuis. Bedankt, corona.

Na 6 dagen op de pediatrie mochten moeder en kind weer naar huis. De RSV-saga zou echter nog even duren. Rosalijns interne J.J. Abrams besloot immers te doen wat hij deed met The Force Awakens: een beetje copy-pasten. Gevolg: ons Roosje bleef piepen, kraken, reutelen en hoesten. General Grievalijn was in the house!

BREAKING: Thibson34 recently tested positive to COVID-19 due to his  exposure to General Grievous : PrequelMemes

Van aerosol gingen we over op pufkes. Van pufkes op zwaardere pufkes én preventieve antibiotica. En vandaag, 1 maand en 20 dagen later, kunnen we met veel plezier melden dat ons jongste oogappeltje ein-de-lijk beter is. De pufkes tekenen nog iets minder dan een maand present, om dan voorgoed (please?) uit Rosalijns galaxy far, far away te verdwijnen.

Voordat mama en Daddy er zo bij lopen:

Rey & Kylo Ren vs. Palpatine Fight Scene - STAR WARS 9: The Rise of Skywalker (2019) - YouTube

 

 

PS Ben ik de enige die voortdurend aan roestvrij staal moest denken tijdens RSV-vermeldingen? Nee toch.